Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Masculinitatea reflectată în astrologie

Bărbatul a fost și va rămâne pentru fiecare femeie stâlpul pe care ea se poate sprijini, conștiința în jurul căreia femeia poate lua formă, baza pe care ea se poate mula și contrapartea jumătății ei pentru a forma împreună întregul.

Însă fiecare bărbat este diferit, fiecare bărbat este unic și își manifestă energia masculină specifică în funcție de aspectele native proprii, cu care însuși Creatorul l-a înzestrat. Dar fiecare bărbat are nevoie de susținerea unei femei și tocmai de aceea există vorba din popor: „În spatele unui bărbat puternic există o femeie puternică”.

Pentru a atrage exact femeia de care ai nevoie, e important să știi ce fel de masculinitate manifești tu, iar pentru asta, harta astrologică din momentul nașterii tale îți va revela care sunt calitățile masculine personale specifice ție.

Soarele din harta astrologică natală va arăta felul în care tu manifești masculinitatea interioară, sufletul tău, energia care structurează baza masculinității tale.

Marte va arăta felul în care tu îți manifești această masculinitate atât cu ceilalți, dar în special cu femeia pe care o dorești alături, sau pe care o ai deja lângă tine și cu care formezi întregul.

Pentru a știi ce fel de masculinitate ai ales să manifești în această existență, ai nevoie să știi care sunt calitățile specifice ție și doar ție pentru a fi bărbatul care ești sau care îți dorești să fii.

Pentru aceasta, te invit să ai curajul de a te descoperi prin energia astrelor care s-au așezat în momentul nașterii tale exact așa cum e cel mai potrivit pentru tine.

Astrolog: Amina Bunescu

error: Conținutul este protejat.