Skip to content Skip to footer

Exercitii de respiratie

Respirația este un miracol la care nu ne gândim prea mult. Doar o facem. Dar dacă în loc să ignorăm respirația, am lucra cu aceasta, ca instrument de transformare?

Deși respirăm de când am apărut pe această Planeta, și o facem de aproximativ 26.000 de ori într-o zi, de multe ori nu știm sa primim cu adevărat viața în corpul nostru, astfel încât să ne simțim hrăniți și susținuți prin respirația noastră.

Cu ajutorul exercițiilor de respirație controlată putem să ne menținem mintea și corpul în formă. Cu alte cuvinte, să ne fortificăm sistemul nervos, să ameliorăm anxietatea, durerea și stresul, să ne creștem imunitatea, să ne restabilim tiparele naturale de somn, să ne îmbunătățim inteligența emoțională, să ne deschidem inima pentru a primi și pentru a oferi mai multă iubire, să ne eliberăm de energiile care nu ne sunt benefice și de credințele limitative, să ne conectăm cu propriul nostru suflet pentru a ne înțelege emoțiile, simțirile, trăirile.

Respirația este un proces de expirare a impurității și inhalare a purului. De orice natură ar fi el. Și poate deveni un mod de viață!

„Respirația este puntea care leagă viața de conștiință, care unește corpul tău cu gândurile tale.“

Thich Nhat Hanh

Vom adăuga articole aici în curând.

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.