Skip to content Skip to footer

Astrologie

Astrologia este asemenea unei cărți vechi, atent scrisă de mână. Întâi, îți atrage atenția prin estetica coperților groase, prin delicatețea legăturilor ei, apoi prin parfumul divin al filelor sale fine. Este o carte fascinantă, grea la mână, de care cu greu te mai poți dezlipi.

Fiecare dintre noi primim la naștere  o astfel de carte, unică și prețioasă. În ea găsim viața timpurilor trecute, puterea momentului prezent și sclipirea viitorului, esența și chintesența sufletului nostru. Singura cerință este să înțelegem limba în care este scrisă.

Redescoperă-ți puterea de a străluci!

Consultație

Astrologie natală

Astrograma natală sau poza cerului din momentul nașterii noastre reprezintă o formă fundamentală de autocunoaștere.

Prin autocunoaștere reușim să descoperim resurse interioare și să  înțelegem cum să le valorificam în cel mai potrivit mod, pentru o dezvoltare și evoluție în armonie vibrațională cu ritmul nostru interior.

Consultație

Revoluția solară

În momentul nașterii noastre,  Soarele este poziționat în astrograma natală exact în acel loc special pentru noi, care creează cele mai eficiente condiții  pentru ca noi să evoluam.

După cum bine știm, un ciclu solar complet durează un an. Astfel, în fiecare an , în preajma zilei noastre de naștere ( cu maxim 18 ore înainte sau după ora nașterii), Soarele în tranzit ajunge exact în locul unde se afla în momentul nașterii noastre.

Consultație

Tranzite planetare

Analiza tranzitelor planetare presupune suprapunerea planetelor în mișcarea lor actuală peste harta natală (poziția planetelor din momentul nașterii).

Tranzitul reprezintă un moment, în timp și spațiu, în care se declanșează un anumit aspect din harta natală. Atfel, putem afla cum ne influențează planetele într-un anumit moment din viață și cum putem integra aceste energii pentru a fi în beneficiul nostru.

Raluca mi-a fost recomandată de o colegă de muncă, care mi-a povestit cum i s-a schimbat ei viața în bine după o ședință de astrologie natală. Împinsă mai mult de curiozitate, am fost plăcut surprinsă să descopăr cât adevăr se ascunde în spatele astrogramei natale.

LB

Laura B.

Târgu-Mureș

Ședința de consiliere astrologică mi-a schimbat aproape toate percepțiile și ideile despre ce înseamnă cu adevărat acest domeniu. A fost o experiență absolut minunată în urma căreia am început să văd viața din altă perspectivă, am înțeles care sunt acțiunile benefice mie și am învățat foarte multe lucruri despre propria persoană.

CB

Cristina B.

Târgu-Mureș

Cât de multe poți afla despre cea mai importantă persoană din viața ta! Despre tine însuți! Pentru mine a fost incredibil, parcă am primit răspunsurile la toate întrebările pe care nici nu visam vreodată că o să mi le pun. Toate se leagă într-o frumoasă continuitate, nici nu puteam bănui câte taine ascunde acest moment al nașterii.

BA

Balint A.

Târgu-Mureș

Am primit cadou de ziua mea o analiză a Revoluției Solare. Este cel mai autentic, mai util și mai minunat cadou pe care l-am primit în cei 39 de ani ai mei ! Nici nu mi-aș fi imaginat vreodată că fiecare an are însemnătatea lui și că Universul lucrează atât de mult în favoarea noastră.

IS

Ioan S.

Făgăraș

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.