Skip to content Skip to footer

Astrologie natala

Astrograma natală sau poza cerului din momentul nașterii noastre reprezintă o formă fundamentală de autocunoaștere. Prin autocunoaștere reușim să descoperim resurse interioare și să  înțelegem cum să le valorificam în cel mai potrivit mod, pentru o dezvoltare și evoluție în armonie vibrațională cu ritmul nostru interior.

„Ar fi înspăimântător să crezi că din tot acest cosmos atât de armonios, desăvârşit şi egal cu sine, numai viaţa omului se petrece la întâmplare, numai destinul lui n-are nici un sens.”

~ M. Eliade

De ce ai avea nevoie să cunoști povestea din spatele astrogramei tale natale?

 • Conștientizarea propriei tale naturi, înțelegerea și posibilitatea de a valorifica mai eficient potențialul care exista în tine.
 • Conștientizarea și integrarea în viața de zi cu zi a calităților, înzestrărilor, talentelor și pasiunilor cu care te-ai născut.
 • Determinarea soluțiilor pentru depășirea unor blocaje, traume sau frici existente în viața ta și identificarea cauzelor care au dus la apariția lor.
 • Primești informații despre carieră, relații, finanțe și afli modul în care toate aceste aspecte te pot influența, urmărind o integrare eficientă și armonioasă în plan social.
 • Primești direcții, răspunsuri și soluții practice pentru a-ți împlini potențialul și obiectivul acestei vieți.
 • Primești ajutor în identificarea nevoilor tale atât din planul fizic, cât și din planul sufletesc, intelectual și spiritual.
 • Accesezi posibilitatea de a aduce schimbarea în viața ta, beneficiind la maxim de energia și spațiul care te susțin în a te autodescoperi și a te elibera de vechile tipare.
 • Toate acestea te vor ajuta să ai o transformare la nivel profund, subtil.

Raluca mi-a fost recomandată de o colegă de muncă, care mi-a povestit cum i s-a schimbat ei viața în bine după o ședință de astrologie natală. Împinsă mai mult de curiozitate, am fost plăcut surprinsă să descopăr cât adevăr se ascunde în spatele astrogramei natale.

LB

Laura B.

Târgu-Mureș

Cât de multe poți afla despre cea mai importantă persoană din viața ta! Despre tine însuți! Pentru mine a fost incredibil, parcă am primit răspunsurile la toate întrebările pe care nici nu visam vreodată că o să mi le pun. Toate se leagă într-o frumoasă continuitate, nici nu puteam bănui câte taine ascunde acest moment al nașterii.

BA

Balint A.

Târgu-Mureș

Despre consultație

 • Ședințele de consiliere se desfășoară live, la cabinetul din cadrul Clinicii Dr. Alecu din Târgu-Mureș sau online pe Skype/Zoom.
 • Programarea  se face după transmiterea datelor personale.
 • Sunt necesare următoarele informații: data, ora și locul nașterii.
 • Durata unei ședințe de consiliere astrologică privind analiza hărții natale este între 90-105 minute (1h.30 – 1h.45), în funcție de întrebările pe care vrei să le adresezi.
 • Datele personale preluate de la solicitanți precum și conținutul analizelor sunt confidențiale. Nu se discută o temă personală decât cu beneficiarul acesteia. Excepție fac cazurile în care se solicită analiza hărții natale a copiilor, în acest caz se va discuta cu un membru al familiei.

Consiliera ta

Raluca

Misiunea mea este să te susțin în drumul pe care îl parcurgi în această viață, astfel încât să iți ofere bucurie și energie. Împreună vom descoperi care sunt valorile și punctele tale forte și cum să iți îmbrățișezi „slăbiciunile”, pentru a te bucura de o viață echilibrată, pe deplin conștient de menirea ta.

 

Este pentru tine dacă...

Îți dorești să te cunoști, mai bine și mai profund, pentru a putea face un pas spre realizare personală și fericire. Iți dorești să înțelegi de ce ți se întâmplă ceea ce ți se întâmplă, pentru a putea să acționezi asupra cauzei care generează dizarmonie.
Îți dorești refacerea legăturii dintre viaţa socială, profesională, materială şi propriul stil de viaţă, în scopul atingerii echilibrului interior. Nu ți-ai descoperit încă vocația.
Esti preocupat de cunoașterea calităților spirituale, sufletești. Îți dorești o legătură armonioasă între trup, minte și suflet.

Întrebări frecvente

La ce vârstă sau când este potrivit să-mi cunosc astrograma natală?

 

 

Astrograma natală este ideală pentru nou-născuți, copii, tineri și pentru adulții de orice vârstă care își doresc să obțină o înțelegere mai profundă a personalității lor, a experiențelor avute, a rolului lor în lume, a experiențelor pe care le mai au de integrat.

Momentul cel mai potrivit pentru a aduce armonia în viața ta și a celor dragi ție  este acum!

Cunoașterea astrogramei natale mă poate ajuta la modul real?

 

 

Eu voi analiza cu mare atenție astrograma ta și îți ofer informațiile de care ai nevoie, urmând ca de fiecare dată tu să decizi ce vei face cu aceste informații, când și cum le vei pune în practică. Dacă ai nevoie de susținere în continuare, sunt alături de tine cu multă răbdare și determinare.

Doar prin antrenament personal reușim să generăm situații, evenimente, rezultate.

Consultațiile sunt confidențiale?

 

 

Toate informațiile pe care le primesc de la tine, datele cu caracter personal și toate discuțiile noastre sunt strict confidențiale. Te încurajez să abordezi orice subiect te preocupă, fără prejudecăți sau rușine. Sunt aici ca să te susțin, ori de câte ori vei avea nevoie.

 

Este necesar să îmi cunosc ora nașterii cu exactitate pentru a beneficia de o astrogramă natală?

 

 

Pentru a putea întocmi o hartă astrologică, cunoașterea orei nașterii este esențială. Fără o oră de naștere cât mai exactă, nu poate fi determinată poziția reală a unor planete în momentul nașterii, astfel informațiile despre diferitele aspecte ale vieții sunt incomplete sau eronate.

Astrologia poate prezice viitorul?

 

 

Afirmațiile de genul „Se va petrece acest lucru”, teoriile speculative, evaluările horoscopice NU fac parte din metodele folosite de mine sau de către colaboratorii ShineTheLight.

Recomandările astrologice nu sunt emise de către un ghicitor sau prezicător, ci de către specialiști cu un nivel profund de înțelegere, care vor folosi și corela predispozițiile arătate de astrogramă cu contextul actual al vieții tale în așa fel încât să te poată sfătui ce atitudine să ai pentru a avea șanse maxime să evoluezi spre cea mai bună versiune a ta.

Horoscoapele sunt reale?

 

 

Din păcate nu. Cel puțin nu pe cele pe care le citești în reviste sau pe diferite site-urile de divertisment. Se bazează exclusiv pe semne solare și, după cum îți poți imagina, este foarte puțin probabil ca fiecare om de pe planetă să se regăsească într-o anumită zi în una din cele 12 situații prezentate. Nu fiecare Taur va câștiga astăzi o sună mare de bani (deși probabil că vor fi și unii care vor câștiga), și nu va primi fiecare Balanță un compliment de la o persoană îmbrăcată în verde. Acest tip de predicții au făcut de-a lungul timpului ca astrologia să își piardă cea mai mare parte din credibilitate.

Preț

300RON/Ședință

Consultație 1:30h - 1:45h

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

  Abonează-te la newsletter

  error: Conținutul este protejat.