Skip to content Skip to footer

Psihoastrologie

Psihoastrologia a luat naștere prin corelarea a două științe, psihologia și astrologia, oferindu-ne o viziune holistică asupra ființei umane.

Înțelegerea corectă atât a psihicului uman cât și a energiei cosmosului și a modului în care se intersectează, ne oferă un puternic instrument în descoperirea structurii energiei vieții, de care ne putem folosi în evoluția noastră materială și spirituală.

„Astrologia este asigurată de recunoaștere din partea psihologiei, fără alte restricții, deoarece astrologia reprezintă însumarea tuturor cunoștințelor psihologice ale antichității.”

Carl Gustav Jung

Consultație

Psihoastrologia relațională

Psihoastrologia relațională ne oferă o imagine bine conturată a activităților interumane, fie că este vorba de o relație de cuplu, o relație între membrii familiei sau o relație oficială sau de parteneriat.

Ținând cont de latura fizică, emoțională, mentală și spirituală a fiecăruia, îmbunătățim comunicarea, conștientizarea și controlul trăirilor interioare, conducând la valorificarea relației la potențial maxim, în echilibru și armonie.

Consultație

Terapie și consiliere psihoastrologică

Datorită societății, a educației sau a altor factori exteriori, ajungem să ne îndepărtăm de multe ori de tipologia și arhetipul căruia aparținem. 

Cum ar fi să știi că prin informațiile despre Sensul Vieții sau Lecția de Viață ai la dispoziție o metodă specială care te ghidează și te sprijină în întelegerea a ceea ce are nevoie sufletul tău pentru a străluci și a te bucura de tot ceea ce ai și te înconjoară în viața ta?

Psiho-astrologia m-a ajutat foarte mult să-mi înțeleg fiica. Eram neîncrezătoare la început, dar când am văzut că Raluca o descrie pe Sofi doar din astrogramă, fără să o fi întâlnit vreodată, am înțeles că am ajuns în locul potrivit. Am aflat care sunt nevoile fiicei mele și cum trebuie să comunic cu ea pentru a se simți iubită!

IO

Ilinca O.

Reghin

Am apelat la psiho-astrolog ca ultimă șansă acordată relației, înainte de a divorța. După prima ședință, parcă îmi priveam soțul cu alți ochi. Și chiar de a doua zi, am observat că și el face eforturi pentru a comunica pe „limba mea”. Nu doar că nu am divorțat, dar nici nu ne mai dorim asta. Am ajuns să ne cunoaștem mai profund.

SI

Stefana I.

București

La început m-am confruntat cu propria mea neacceptare, eram refractară la tot ceea ce ținea de propriile mele neajunsuri, fiindu-mi teamă să mi le confrunt. După a treia ședință, toată această reținere s-a risipit și am început să mă observ mai obiectiv, astfel încât acum acționez mult mai conștient. Mulțumesc, Raluca!

DG

Denisa G.

Toplița

Prima dată când mi s-a recomandat de către un medic să apelez la psiho-astrologie, am fost mai mult decât reticentă, însă chiar de la prima interacțiune, am fost foarte surprinsă de cât de bine m-a „citit” Raluca, cu care nu mai interacționasem până atunci. De atunci, psiho-astrologia a căpătat o importanță mare în viața mea.

LP

Larisa P.

Târgu-Mureș

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.