Skip to content Skip to footer

Stil de viata

Stilul nostru de viață este modul în care trăim. Un stil de viață activ este compus dintr-o varietate de elemente și obiceiuri: ceea ce mâncăm, ce bem, câtă mișcare facem, cât de bine dormim, cât de bine gestionăm stresul și modul în care interacționăm cu oamenii. Poate fi, de asemenea, afectat de modul în care gândim și cum vedem viața în general. Stilul de viață sănătos are la baza o alimentație echilibrată, activitate fizică zilnică și bunăstare emoțională, relațională și spirituală. Toate aceste elemente funcționează ca un întreg și au o influență semnificativă asupra stării noastre generale. Într-un un stil de viață sănătos, este vorba despre alegerile pe care le facem și despre asumarea responsabilității pentru deciziile noastre.

,,Sănătatea depinde de echilibrul dintre alimentație și activitea fizică”

Hipocrate

Articole

Călătorii pentru trup și suflet

Natura s-a dovedit în repetate rânduri un aliat de încredere în încercările noastre de a ne împăca mintea și sufletul. Ne acceptă așa cum suntem, ne ajută să ne redescoperim și ne oferă pacea, echilibrul și armonia de care fiecare dintre noi avem nevoie.

Această pagină a luat naștere din pofta de viață și din dragostea mea sinceră pentru natură și frumos, iar rolul ei este de a vă oferi inspirație și câteva sfaturi utile pentru călătorii și evadari de weekend.

Ai grijă de natură ca și cum ai avea grijă de tine!

Articole

Rețete pentru trup și suflet

O alimentație sănătoasă înseamnă să ne simțim bine, să avem mai multă energie, să fim mai sănătoși fizic și mental, iar hrana noastră să fie o încântare pentru simțuri.

Această pagină a luat naștere din iubirea față de animale și mediul înconjurător și din dorința de a aduce un plus de savoare și magie în bucătăria oricui dorește să testeze meniurile vegetariene și vegane.

Fiecare rețetă de pe acestă pagină si-a propus să fie o încântare sănătoasă pentru trup și suflet, așa că zaharul a fost exclus din toate preparatele mele, iar marea majoritate a rețetelor nu conțin gluten.

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.