Skip to content Skip to footer

Tranzite planetare

Analiza tranzitelor planetare presupune suprapunerea planetelor în mișcarea lor actuală peste harta natală (poziția planetelor din momentul nașterii). Tranzitul reprezintă un moment, în timp și spațiu, în care se declanșează un anumit aspect din harta natală. Atfel, putem afla cum ne influențează planetele într-un anumit moment din viață și cum putem integra aceste energii pentru a fi în beneficiul nostru.

,,Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște Universul cu toate tainele lui.“

De ce este importantă o analiză a tranzitelor planetare anuale și la ce te poate ajuta?

 • Ai posibilitatea de a descoperi care sunt acele modificări sau ajustări pe care le poți face în viața ta, într-un anumit moment, pentru a face față provocărilor destinice.
 • Afli informații cu privire la perioada analizată și cum poți fructifica șansele care ți se oferă.
 • Poți evita anumite momente critice.
 • Te poate ajuta să conștientizezi lecția din spatele unui eveniment.
 • Poți înțelege de ce ai anumite tendințe comportamentale sau emoționale și cum să le gestionezi.
 • Te conduce la conștientizarea stărilor, a emoțiilor și a trăirilor.
 • Te ajută să îți prioritizezi acțiunile.
 • Afli care este calea de a te menține în armonie și echilibru într-o anumită etapă a vieții.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! În sfârșit mă simt eliberat de acele idei din trecut (pe care în sfârșit le-am conștientizat și înțeles). Acum mă pot bucura pe de plin de momentul prezent și pentru asta sunt foarte recunoscător. Fiind o fire curioasă, voi reveni cu siguranță, pentru că simt că îmi doresc să mă cunosc și mai bine.

RP

Robert P.

Târgu-Mureș

Pentru mine a fost o experiență care mi-a schimbat efectiv modul în care mă raportez la mine însumi, la relațiile cu ceilalți, și în general la tot ceea mi se întâmplă. Nu m-aș fi așteptat ca o singură ședință să producă atâtea transformări, poate că din cauza faptului că aveam idei preconcepute despre astrologie.

LC

Lucian C.

Iași

Despre consultație

 • Ședințele de consiliere se desfășoară live, la cabinetul din cadrul Clinicii Dr. Alecu din Târgu-Mureș sau online pe Skype/Zoom.
 • Programarea  se face după transmiterea datelor personale.
 • Sunt necesare următoarele informații: data, ora și locul nașterii.
 • În cadrul unei ședințe de consiliere vom analiza tranzitele planetare pentru o perioadă de un an. În această ședință este inclusă și analiza Revoluției Solare.
 • Durata unei ședințe de consiliere este între 60-75 minute (1h – 1h.15), în funcție de aspectele pe care vrei să le aprofundezi.
 • Datele personale preluate de la solicitanți precum și conținutul analizelor sunt confidențiale. Nu se discută o temă personală decât cu beneficiarul acesteia. Excepție fac cazurile în care se solicită analiza tranzitelor planetare și a Revoluției Solare a copiilor, în acest caz se va discuta cu un membru al familiei.

Consiliera ta

Raluca

În această călătorie, misiunea mea este să te susțin și să îți ofer toate informațiile necesare ca tu să te poți transforma într-o ființă extraordinară, care în viața de zi cu zi devine perfect conșientă de acțiunile sale și de alegerile pe care le face, fiind în armonie cu propria sa natură divină.

 

Este pentru tine dacă...

Îți dorești să acționezi conștient în viitor, pentru a te menține pe calea către împlinirea menirii personale. Îți dorești să înțelegi care sunt prioritățile în destinul tău în anumite perioade de timp.
Îți dorești să identifici momentele mai mult sau mai puțin favorabile pentru a acționa într-o anumită direcție. Îți dorești să pătrunzi cât mai bine semnificația și implicațiile unei situații prezente sau viitoare.
Treci printr-o perioadă mai grea din viață și nu înțelegi ce se petrece și care este lecția pe care Universul ți-o oferă spre asimilare. Nu știi ce ai de făcut pentru a restabili armonia și echilibrul în viața ta.

Întrebări frecvente

Cui se adresează analiza tranzitelor planetare?

 

 

Consilierea previzională, care include și analiza tranzitelor planetare, este cea mai des întâlnită formă de consultație astrologică și se adresează oricărei persoane care își dorește să înțeleagă cât mai profund semnificația și implicațiile unei situații prezente sau viitoare.

Se pot analiza evenimente majore din trecutul meu?

 

 

Analiza tranzitelor planetare se poate realiza pentru orice perioadă în care s-au petrecut evenimente care te-au impactat, atât pozitiv, cât și negativ. Singura condiție este să îți amintești data la care a avut loc evenimentul.

 Scopul acestei analize este de a conștientiza lecția din spatele evenimentului și de a aduce mai multă lumină asupra cursului destinului tău.

Astrologia poate prezice viitorul?

 

 

Afirmațiile de genul ,, Se va petrece acest lucru”, teoriile speculative, evaluările horoscopice NU fac parte din metodele folosite de mine sau de către colaboratorii ShineTheLight.

Recomandările astrologice nu sunt emise de către un ghicitor sau prezicător, ci de către specialiști cu un nivel profund de înțelegere, care vor folosi și corela predispozițiile arătate de astrogramă cu contextul actual al vieții tale în așa fel încât să te poată sfătui ce atitudine să ai pentru a avea șanse maxime să evoluezi spre cea mai bună versiune a ta.

Este astrologia o știință holistică?

 

 

„Astrologia se revelează ca fiind o știință holistică, ce are ca fundament o viziune unitară, de ansamblu, ce dezvăluie legătura tainică și corespondența dintre tot și toate câte sunt.

Se poate spune că ființa umană este creată în urma unei complexe interacțiuni a energiilor contrare, polar opuse, ce se reflectă și prin raportul suflet – materie. Sufletul nostru tinde către unificare și relaționare, iar corpul și mintea (egoul) către dezbinare și individualizare. Astfel, principiul apartenenței devine fundamental în viața spirituală. În mod natural sufletul nostru simte nevoia de a împărtăși, de a colabora, de a conlucra cu ceilalți, iar în acest context, integrarea în grupurile care sunt adecvate cu nevoile și aspirațiile noastre sufletești, profunde, reprezintă o excepțională metodă de accelerare a procesului de evoluției pentru noi.” – prof. Bartha Zoltan

Consilierea astrologică poate înlocui o evaluare medicală?

 

 

Ședințele de consiliere astrologică NU trebuie considerate drept substitut ale unui diagnostic sau tratament corespunzător prescris de un medic sau profesionist în domeniul sănătății.

Dacă nu îmi cunosc ora nașterii, cum o pot afla?

 

 

Dacă nu ai nici o idee legată de ora nașterii tale, un prim pas ar fi să verifici la arhiva maternității la care te-ai născut. Unele arhive sunt păstrate 30 de ani. Merită încercat chiar și dacă ai peste 30 de ani, cu puțin noroc s-ar putea să obții niște informații utile.

O altă soluție poate fi arhiva serviciului de stare civilă de la primăria din localitatea în care te-ai născut. Există niște registre numite constatator de nașteri, unde ar trebui, teoretic, să fie trecută și ora nașterii.

Un alt indiciu ar putea să vină de la unele rude sau prieteni apropiați ai părinților tăi, care își pot aminti dacă a fost după-masa după ce au ieșit de la muncă, dimineața devreme când mijea de ziuă etc. Orice informație care poate micșora marja de eroare legată de ora nașterii este bine-venită.

Un astrolog experimentat în rectificarea orei de naștere ar putea descoperi, prin studii și calcule aprofundate, ora nașterii, pe baza unor caracteristici ale vieții tale, dar un atu ar fi să cunoști măcar aproximativ ora nașterii. De exemplu undeva între ora x și ora y. Un indiciu de genul „m-am născut noaptea” nu prea este de folos, pentru că noaptea poate începe la 19 pm și se poate încheia la 6 am.

Preț

200 RON

Consultație 1h - 1:15h

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

  Abonează-te la newsletter

  error: Conținutul este protejat.