Skip to content Skip to footer

Dezvoltare personala

Dezvoltarea personală este despre ceea ce facem zi de zi, despre ceea ce simțim și despre ceea ce suntem cu adevărat. Este o alegere a fiecăruia dintre noi și necesită efort propriu pentru a dobândi cunoasterea de sine, abilitați, comportamente și obiceiuri noi.

Atunci când în fiecare zi căutăm să ne schimbăm noi în bine, când înlocuim obiceiurile dăunătoare cu altele mai bune, când știm ce vrem să facem cu viața noastră, când practicăm recunoștința, empatia și iubirea, când simțim că fiecare celulă a corpului simte viața și ceea ce ne înconjoară, putem spune că suntem pe drumul cel bun în procesul de dezvoltare personală.

„Cheia fericirii umane se află în propria noastră stare de spirit, la fel și obstacolele principale în calea acelei fericiri”

Dalai Lama

Consultație

Consiliere dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un proces care are loc de-a lungul întregii noastre vieți. Pe măsură ce creștem și evoluăm, învățăm să ne adaptăm la schimbările care au loc în interiorul nostru.

Articole

Terapii alternative

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai privi terapiile alternative ca pe un ghid propriu, alături de care să îți redescoperi, reconectezi și reechilibrezi corpul, mintea și sufletul?

Terapiile alternative pornesc de la o abordare holistică a vieții.

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.