Skip to content Skip to footer

Revolutia solara

În momentul nașterii noastre, Soarele este poziționat în astrograma natală exact în acel loc special pentru noi, care creează cele mai eficiente și necesare condiții pentru ca noi să evoluăm. După cum bine știm, un ciclu solar complet durează un an. Astfel, în fiecare an , în preajma zilei noastre de naștere (cu maxim 18 ore înainte sau după ora nașterii), Soarele în tranzit ajunge exact în locul unde se afla în momentul nașterii noastre. Această suprapunere se numește Revoluție Solară Anuală și dă naștere unui nou ciclu, o nouă etapă a evoluției noastre. Un nou capitol din povestea vieții apare în prim-plan.

„Există cel puţin un colţ al acestui Univers pe care îl poţi, cu siguranţă, face mai bun. Acel colţ eşti tu.”

Aldous Huxley

Cum te poate ajuta o analiză anuală a Revoluției Solare?

 • Afli tendința noului an și care sunt acele elemente care te susțin în evoluția ta.
 • Primești informații despre direcția destinului tău din acel an,  despre resursele de care dispui și care sunt acțiunile cele mai indicate ție în decursul anului analizat.
 • Obții informații cu privire la ambianţa şi posibilele evenimente care vor impregna anul solar cercetat.
 • Afli care sunt domeniile în care este bine să lucrezi cât mai mult, fie pentru a evita un eventual pericol, fie pentru a fructifica o șansă care ți se oferă.
 • Descoperi care sunt domeniile de viață în care poți pierde sau irosi energie.
 • Primești informații despre carieră, relații, finanțe și afli modul în care toate aceste aspecte te pot influența, urmărind o integrare eficientă și armonioasă în plan social, specifică acelui an.

Ședința de consiliere astrologică mi-a schimbat aproape toate percepțiile și ideile despre ce înseamnă cu adevărat acest domeniu. A fost o experiență absolut minunată în urma căreia am început să văd viața din altă perspectivă, am înțeles care sunt acțiunile benefice mie și am învățat foarte multe lucruri despre propria persoană.

CB

Cristina B.

Târgu-Mureș

Am primit cadou de ziua mea o analiză a Revoluției Solare. Este cel mai autentic, mai util și mai minunat cadou pe care l-am primit în cei 39 de ani ai mei ! Nici nu mi-aș fi imaginat vreodată că fiecare an are însemnătatea lui și că Universul lucrează atât de mult în favoarea noastră.

IS

Ioan S.

Făgăraș

Despre consultație

 • Ședințele de consiliere se desfășoară live, la cabinetul din cadrul Clinicii Dr. Alecu din Târgu-Mureș sau online pe Skype/Zoom.
 • Analiza Revoluţiei Solare este relevantă pentru un interval de un an, de la o aniversare la alta, adică pentru perioada dintre Revoluţia Solară cercetată şi următoarea Revoluţie Solară.

 • Pentru a realiza o astfel de analiză astrală previzională, trebuie să cunoaştem datele de naştere ale consultantului (an, lună, zi, oră) şi localitatea în care şi-a petrecut sau intenționează să îşi petreacă aniversarea din anul în curs.

 • În cadrul unei ședințe de consiliere vom analiza Revoluția Solară și tranzitele planetare pentru o perioadă de un an.

 • Durata unei ședințe este între 60-75 minute (1h. – 1h.15.), în funcție de aspectele pe care vrei să le aprofundezi.

 • Datele personale preluate de la solicitanți precum și conținutul analizelor sunt confidențiale. Nu se discută o temă personală decât cu beneficiarul acesteia. Excepție fac cazurile în care se solicită analiza tranzitelor planetare și a Revoluției Solare a copiilor, în acest caz se va discuta cu un membru al familiei.

Consiliera ta

Raluca

În această călătorie, misiunea mea este să te susțin și să îți ofer toate informațiile necesare ca tu să te poți transforma într-o ființă extraordinară, care în viața de zi cu zi devine perfect conștientă de acțiunile sale și de alegerile pe care le face, fiind în armonie cu propria sa natură divină.

 

Este pentru tine dacă...

Îți dorești să acționezi conștient în viitor, pentru a te menține pe calea către împlinirea menirii personale. Îți dorești să înțelegi care sunt prioritățile în destinul tău în anumite perioade de timp.
Îți dorești să identifici momentele mai mult sau mai puțin favorabile pentru a acționa într-o anumită direcție. Îți dorești să pătrunzi cât mai bine semnificația și implicațiile unei situații prezente sau viitoare.
Treci printr-o perioadă mai grea din viață și nu înțelegi ce se petrece și care este lecția pe care Universul ți-o oferă spre asimilare. Nu știi ce ai de făcut pentru a restabili armonia și echilibrul în viața ta.

Întrebări frecvente

Cui se adresează analiza Revoluției Solare?

 

 

Astrologia previzională, care include analiza Revoluției Solare și a tranzitelor planetare, este cea mai des întâlnită formă de consultație astrologică și se adresează oricărei persoane care își dorește să înțeleagă cât mai profund semnificația și implicațiile unei situații prezente sau viitoare.

Ce aspecte din viață ne influențează planetele?

 

 

Fiecare planetă are propria sa influență, în funcție de locul în care se afla în momentul nașterii noastre.

 • Soarele ne oferă indicii despre expresivitatea sufletului, despre vitalitate, despre încrederea și stăpânirea de sine, despre masculinitate.
 • Luna ne vorbește despre subconștient, feminitate, maternitate, fertilitate, controlul emoțiilor, echilibru psiho-emoțional sau intimitate.
 • Mercur face referire la mental, inteligență, comunicare, memorie, atenție, deschiderea și capacitatea de a învăța.
 • Venus ne influențează capacitățile artistice, modul în care ne exprimăm iubirea, simțul estetic. Tot aici amintim și romantismul, nivelul nostru de sociabilitate, felul in care ne relaxăm, diplomația, fidelitatea sau anumite dependențe.
 • Marte ne vorbește despre felul în care acționăm, despre iniţiativă și curaj, despre rezistenţă fizică, ambiţie, îndrăzneală, integritate sau  despre agresivitate, furie și frici.
 • Jupiter face referire la moralitate, etică, respectarea legilor, aspirații spirituale, bunătate și încredere.
 • Saturn ne vorbește despre răbdare, felul în care ne organizăm timpul și ne stabilim prioritățile, despre simțul datoriei și responsabilitate, despre consecvența și continuitatea cu care ne îndeplinim sarcinile și despre practica spirituală.
 • Uranus semnifica supra mentalul, tot ceea ce este nou , libertatea , intuiţia , originalitatea sau genialitatea.
 • Neptun semnifică iubirea necondiționată și ne vorbește despre iertare, compasiune, idealism, clarviziune, imaginație, calități artistice deosebite, înțelegere intuitivă.
 • Pluton este responsabil de marile transformări, regenerare, profunzime, transfigurare, relația dintre voința individuală și voința divina.
Care este rolul ascendentului Revoluției Solare?

 

 

Ascendentul Revoluției Solare, ascendentul anual sau ascendentul de hiatus ne spune pe ce anume ar trebui să ne focalizăm atenția în acel an și care sunt elementele pe care ar trebui să punem accent sau să le integrăm în viața noastră.

Astrologia previzională poate prezice viitorul?

 

 

Afirmațiile de genul ,,Se va petrece acest lucru”, teoriile speculative, evaluările horoscopice NU fac parte din metodele folosite de mine sau de către colaboratorii ShineTheLight.

Recomandările astrologice nu sunt emise de către un ghicitor sau prezicător, ci de către specialiști cu un nivel profund de înțelegere, care vor folosi și corela predispozițiile arătate de astrogramă cu contextul actual al vieții tale în așa fel încât să te poată sfătui ce atitudine să ai pentru a avea șanse maxime să evoluezi spre cea mai bună versiune a ta.

Ascendentul devine activ după 28 de ani?

 

 

Nimic mai fals. Ascendentul își spune cuvântul din prima zi în care ne-am născut și ne reprezintă pe întreaga durată a vieții.

Zodia în care m-am născut este Yin Sau Yang?

 

 

Zodiile Yin sunt cele de apă (Rac, Scorpion și Pești) și cele de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn).

Zodiile Yang sunt cele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) și cele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător).

Preț

200 RON

Consultație 1h - 1:15h

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

  Abonează-te la newsletter

  error: Conținutul este protejat.