Skip to content Skip to footer

Terapie si consiliere psihoastrologica

Toți ne dorim să avem o viață liniștită, relații care să ne aducă bucurie , stabilitate materială și mai ales să fim sănătoși. Uneori însă, ne confruntăm cu anumite provocări mai puțin plăcute, care au ca urmare dezechilibre emoționale, de sănătate sau relaționale.

De cele mai multe ori, atunci când ne întrebăm ,,de ce “ ni se întâmplă tocmai nouă asta,  ne agățăm de o serie de factori exteriori, îndepărtându-ne și mai mult de răspuns. 

Unanim acceptat în toate științele este faptul că fiecare om este unic. În momentul nașterii noastre, se conturează structura noastră, care ne definește ca individ. Această structură  pe care o manifestăm în mod natural, are rolul de a ne menține  în armonie cu noi înșine și cu tot ceea ce ne înconjoară. Datorită societății, a educației sau a altor factori exteriori, ajungem să ne îndepărtăm de multe ori de tipologia și arhetipul căruia aparținem. 

Drept urmare, preluăm roluri, muncim din greu , dar succesul real, sentimentul de împlinire și fericirea ne scapă. Apoi pierdem energie, încep să apară evenimente negative.

,,Nu trebuie să fii grozav pentru a începe, dar trebuie să începi pentru a fi grozav.“

Les Brown

Care sunt beneficiile și ce poți obține?

 • Autocunoaștere și o nouă perspectivă asupra propriei persoane, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.
 • Relaționare interpersonală armonioasă, controlul stresului, atitudini creative, capacitate de decizie responsabilă.
 • Prevenția dispoziției afective negative, a neîncrederii în sine, a comportamentelor de risc, a conflictelor interpersonale, a disfuncțiilor psihosomatice, a situațiilor de criza.
 • O imagine cât mai clară a potențialului de care dispui, precum și modalitățile prin care îl poți exprima și manifesta.
 • Reconectarea la valorile tale autentice.
 • Promovarea sănătății și stării de bine: funcționare optimă din punct de vedere somatic, fiziologic, mental, emoțional, relațional, social și spiritual.
 • Descoperirea a ceea ce are nevoie sufletul tău pentru ca tu să trăiești în prim-plan.
 • Cunoașterea celei mai potrivite căi pentru a te transforma.
 • Iți vei cunoaște trăsăturile de personalitate dominante, esența sufletului tău și cine ești destinat să fi.
 • Conștientizarea tendințelor subconștiente.

Cum ar fi să știi că prin informațiile despre Sensul Vieții sau Lecția de Viață ai la dispoziție o metodă specială care te ghidează și te sprijină în întelegerea a ceea ce are nevoie sufletul tău pentru a străluci și a te bucura de tot ceea ce ai și te înconjoară în viața ta?!

La început m-am confruntat cu propria mea neacceptare, eram refractară la tot ceea ce ținea de propriile mele neajunsuri, fiindu-mi teamă să mi le confrunt. După a treia ședință, toată această reținere s-a risipit și am început să mă observ mai obiectiv, astfel încât acum acționez mult mai conștient. Mulțumesc, Raluca!

DG

Denisa G.

Toplița

Prima dată când mi s-a recomandat de către un medic să apelez la psiho-astrologie, am fost mai mult decât reticentă, însă chiar de la prima interacțiune, am fost foarte surprinsă de cât de bine m-a „citit” Raluca, cu care nu mai interacționasem până atunci. De atunci, psiho-astrologia a căpătat o importanță mare în viața mea.

LP

Larisa P.

Târgu-Mureș

Despre consultație

 • Ședințele de consiliere se desfășoară live, la cabinetul din cadrul Clinicii Dr. Alecu din Târgu-Mureș sau online pe Skype/Zoom.
 • Programarea  se face după transmiterea datelor personale.
 • Sunt necesare următoarele informații: data, ora și locul nașterii.
 • Durata unei ședințe de consiliere psihoastrologică relațională este între 90-105 minute (1h.30 – 1h.45.), în funcție de întrebările pe care doriți să le adresați.
 • În modul de desfășurare a ședințelor se ține cont de structura bazală, de personalitatea și nevoia individuală a fiecărui client, astfel fiecare ședință este personalizată.

 • Datele personale preluate de la solicitanți precum și conținutul analizelor sunt confidențiale.

Consiliera ta

Raluca

Misiunea mea este să te ghidez și să te sprijin în întelegerea a ceea ce are nevoie sufletul tău pentru a străluci și a te bucura de tot ceea ce ai și te înconjoară în viața ta.

 

Este pentru tine?

Îți dorești să faci pași în direcția dezvoltării personale, în acord cu aspirațiile profunde ale sufletului tău. - Îți dorești să dobândești înțelepciunea necesară de a-ți conduce destinul și nu de a te lăsa condus de el.
Îți dorești să îți îmbunătățești relațiile sociale, să comunici mai eficient, să te simți mai bine alături de ceilalți. - îți dorești să schimbi acele lucruri care se tot repetă în viața ta
Treci printr-o perioadă mai grea din viața și nu înțelegi ce se petrece și care este lecția pe care Universul ți-o oferă spre asimilare. - Ai nevoie de sprijin pentru a restabili armonia și echilibrul în viața ta.

Întrebări frecvente

Cu ce mă ajută terapia psihoastrologică?

 

 

Poți primi ajutor pentru a identifica și rezolva o gama largă de probleme.

Există situații care fie îți creează anxietate, fie te țin pe loc sau constituie, fără să-ți dai seama, o frână în calea realizării unei vieți senine și reușite.

Apelarea din timp la ajutor profesional nu poate fi decât o decizie inteligentă, de om informat și preocupat să se dezvolte în armonie cu dorințele și abilitățile sale.

Cât de mult contează relația pe care o am cu terapeutul/consilierul psihoastrologic?

 

 

Cercetările arată că relația terapeutică este cel mai important factor pentru succes. Așadar, mai mult decât tipul terapiei, ceea ce contează este relația pe care o ai cu terapeutul tău.

Tocmai din acest motiv este foarte important să îți asculți instinctul și să alegi terapeutul cu care te simți confortabil, în siguranță, ascultat cu empatie, terapeutul alături de care să nu te simți judecat sau criticat și cu ajutorul căruia să ai un parcurs bun și vindecător în cadrul terapiei tale.

De câte ședințe de terapie/consiliere psihoastrologică am nevoie?

 

 

Numărul de ședințe depinde de profunzimea simptomelor sau a situaților pe care dorești să le depășești. Este important de reținut că terapia este eficientă doar într-un ritm care se adaptează după ritmul tău psihologic.

Terapeuții, psihologii sau astrologii nu dețin ,,pastila magică” care te scapă de probleme și nu vă vor spune ce să faceți, exceptând anumite teme pentru acasă.

Exersați descoperirile din timpul ședințelor psihoastrologice de la o sesiune la alta, altfel o oră pe săptămână nu va putea însemna o schimbare eficientă.

Ce va spune lumea dacă apelez la un psihoastrolog?

 

 

Este foarte posibil ca nu toată lumea să reacționeze favorabil auzind că ai apelat la un psihoastrolog sau la un terapeut. Dar reține că uneori rezervele oamenilor în legătură cu acest ajutor vin chiar din propriile lor temeri, fie pentru că ar trebui să o facă și ei, fie pentru că te vei schimba în relația cu ei.

Cu toate acestea, majoritatea, atunci când văd rezultatele tale pozitive, vor începe la rândul lor să susțină terapia.

De ce nu aș putea discuta la fel de bine cu un prieten?

 

 

Este, fără îndoială, foarte bine să vorbești cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei. Dar este foarte posibil ca acesta, chiar dacă îți acordă atenția necesară, să nu poată fi total obiectiv. Există apoi șanse să nu îți poată da un sfat bun din lipsa experienței sau a cunoștințelor necesare.

Un profesionist nu te va judeca, ci doar te va îndruma spre ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Ce spun regulile de etică ale psihoastrologilor?

 

 

Regulile de etică ale terapeutului / psihoastrologului nu îi permite acestuia să aibă orice alt raport cu clientul în afara celui terapeutic.

Orice relație sentimentală cu un client este exclusă din start. În general, această relație se menține și după încheierea terapiei.

Preț

300 RON

Pachetul de 8 ședințe, cu o ședință pe săptămână este în valoare de 2000 lei

Consultație 1:30h - 1:45h

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

  Abonează-te la newsletter

  error: Conținutul este protejat.