Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Feminitatea reflectată în astrologie

Florile sunt toate de o frumusețe copleșitoare. Fiecare are mirosul ei, culoarea ei, felul de a se deschide și a-și împrăștia parfumul tuturor celor care vor să-l simtă. Și nu poți spune despre o floare că nu e frumoasă. Unicitatea fiecăreia este misterul Creatorului.

Așa și femeia, este unică și irepetabilă. Fiecare femeie manifestă frumusețe, emoție, iubire și bucurie. Însă fiecare în felul ei. Natura ne-a creat să fim femei, însă felul în care ne manifestăm feminitatea este personalizat pentru fiecare în parte prin intermediul aspectelor astrale din momentul nașterii.

Astrologia este o știință atât matematică, cât și ezoterică. Fiecare femeie are aspecte ce țin de propria ei feminitate în harta sa personală. Cu cât te cunoști mai bine ca femeie, cu atât mai mult reușești să îți conștientizezi și să îți manifești feminitatea în modul tău unic și irepetabil, fără a fi nevoie să copiezi pe cineva pentru a avea încredere în tine. Tot ce ai de făcut este să-ți cunoști natura feminină individuală din harta astrologică proprie.

Într-o hartă astrologică, Luna va vorbi întotdeauna despre felul unic al fiecărei femei de a-și manifesta emoțiile, intimitatea sufletului, felul în care se deschide în fața vieții și mai ales în fața bărbatului, precum și susținerea ei pentru acesta. Va vorbi despre partea nevăzută a sensibilității feminine.

Venus pe de altă parte, arată aspectul exterior. Venus ne arată cum ne manifestăm în exterior, ce ne place să facem pentru a fi și mai frumoase și a încânta prin prezența vie a feminității noastre unice.

Prin analogie, Venus sunt petalele florii, pe când Luna este modul în care floarea își deschide petalele, una câte una.

Pentru aceasta, te invit să ai curajul de a te descoperi prin energia astrelor care s-au așezat în momentul nașterii tale exact așa cum e cel mai potrivit pentru tine.

Astrolog: Amina Bunescu

error: Conținutul este protejat.