Skip to content Skip to footer

Multumiri

Îi multumesc pe această cale dr. Adrian Alecu pentru timpul, încrederea, răbdarea, înțelegerea și căldura cu care m-a susținut și ghidat în toți acești ani. Mulțumesc întregii echipe de la Clinica Dr. Alecu, mă simt norocoasă și binecuvântată să colaborez cu oameni ca voi!

Le mulțumesc profesorilor mei de astrologie Zoltan Bartha și Narcisa Bartha pentru cantitatea imensă de cunoștințe, abilități și experiențe pe care le împărtășesc cu generozitate, pentru sfaturile înțelepte și pentru toate momentele cu adevărat prețioase petrecute alături de ei.

Îi mulțumesc profesorului meu de astrologie stelară Zoltan Marosy pentru modul în are m-a făcut să privesc viața și pentru că este un ocean plin de cunoștințe și înțelepciune, la care mi-a permis accesul.

Colegilor mei le mulțumesc pentru că alături de ei am parte întotdeauna de cele mai profunde și autentice experiențe, iar timpul petrecut împreună este cu adevărat valoros. Vă sunt recunoscătoare, deoarece alături de voi am învățat să simt gustul iubirii, să privesc sufletelor oamenilor și să apreciez lucrurile mărunte, care ne pot transforma viața.

Mii de mulțumiri și recunoștință maeștrilor Reiki, instructorilor Yoga și tuturor celor care m-au inițiat în practici spirituale și mi-au facilitat accesul la cunoașterea calităților spirituale, sufletești.

Le multumesc profesorilor din cadrul facultății de psihologie și profesilor din cadrul cursurilor de dezvoltare personală, reprogramare mentală și terapii alternative la care am participat și tuturor celor care mi-au dăruit repere psihoeducaționale.

Le multumesc tuturor medicilor, terapeuților, consilierilor și astrologilor colaboratori ai Shine The Light, pentru profesionalismul, pasiunea și dăruirea de care dau dovadă.

Îi multumesc lui Călin, partenerulul meu din viața de zi cu zi și partenerul alături de care am pornit pe drumul acestei călători spirituale și îi sunt recunoscătoare pentru eforturile supranaturale depuse pentru ca toate visurile mele să devină realitate și pentru susținerea, înțelegerea și iubirea pe care mi-o oferă necondiționat.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit, contribuie și vor contribui de acum la dezvoltarea acestui proiect și le mulțumesc creatorilor acestui site, Teodor și Alexandra, pentru pasiunea și profesionalismul cu care lucrează.

Și nu în ultimul rând îți multumesc ție, drag vizitator al site-ului. Îți sunt recunoscătoare că mi te alături și pășești alături de mine și pe această cale. Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de multe!

Redescoperă-ți puterea de a străluci!

Programează-te sau adresează-ne o întrebare!

    Abonează-te la newsletter

    error: Conținutul este protejat.