Skip to content Skip to footer

About Holistic Healing

Mystik offers astrological counseling and Reiki energy healing to help clients reach their greatest potential. By understanding the role that planetary cycles play in their lives, clients are empowered to make better decisions resulting in more rewarding and fulfilling lives.

What Is
Astrology?

Astrology, horoscopes,
numerology & more...
  • Discovering your personality
  • Detecting possible daily troubles
  • Giving advice in love, relationships, or business
  • Providing better life understanding
  • Making predictions for the future

Testimonials

Psiho-astrologia m-a ajutat foarte mult să-mi înțeleg fiica. Eram neîncrezătoare la început, dar când am văzut că Raluca o descrie pe Sofi doar din astrogramă, fără să o fi întâlnit vreodată, am înțeles că am ajuns în locul potrivit. Am aflat care sunt nevoile fiicei mele și cum trebuie să comunic cu ea pentru a se simți iubită!

Ilinca O.

Reghin

Am apelat la psiho-astrolog ca ultimă șansă acordată relației, înainte de a divorța. După prima ședință, parcă îmi priveam soțul cu alți ochi. Și chiar de a doua zi, am observat că și el face eforturi pentru a comunica pe „limba mea”. Nu doar că nu am divorțat, dar nici nu ne mai dorim asta. Am ajuns să ne cunoaștem mai profund.

Stefana I.

București

La început m-am confruntat cu propria mea neacceptare, eram refractară la tot ceea ce ținea de propriile mele neajunsuri, fiindu-mi teamă să mi le confrunt. După a treia ședință, toată această reținere s-a risipit și am început să mă observ mai obiectiv, astfel încât acum acționez mult mai conștient. Mulțumesc, Raluca!

Denisa G.

Toplița

Prima dată când mi s-a recomandat de către un medic să apelez la psiho-astrologie, am fost mai mult decât reticentă, însă chiar de la prima interacțiune, am fost foarte surprinsă de cât de bine m-a „citit” Raluca, cu care nu mai interacționasem până atunci. De atunci, psiho-astrologia a căpătat o importanță mare în viața mea.

Larisa P.

Târgu-Mureș

The Most Accurate
Horoscopes

Daily Horoscope

Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus.

Astro Travel

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam.

Yearly Horoscope

Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante.

Child’s Horoscope

Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla

Reflections on the Wisdom From
the Stars and Planets

Receive a free transits & forecast reading with any
natal chart or solar return reading.
error: Conținutul este protejat.